Entrepà de sobrassada i sípia

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La sobrassada és un aliment molt energètic, ric en greix i proteïnes, i destaca per la quantitat de pebre vermell que conté, que hi afegeix vitamina A i carotens.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    100 g sobrassada de Mallorca 

    100 g  sípia 

    1 llimona 

    Pa 

    Mel de mil flors 

    Vi blanc 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. En una torradora o paella al foc hi posem un pa tallat per la meitat. 
  2. Traiem la pell de 100 g de sobrassada de Mallorca i la tallem en 4 rodelles. Les posem a la paella on hem torrat el pa i les torrem lleugerament per les dues bandes. Les reservem. 
  3. Tallem 100 g de sípia a trossets i l'afegim a la paella. La saltem fort 1 minut. 
  4. Aboquem a la sípia un raig de vi blanc i la salem. La coem fins que l'alcohol s'evapori. 
  5. En una torrada hi posem la sobrassada. Al damunt, la sípia saltada, una ratlladura de llimona i, per últim, un rajolí de mel de mil flors. Tapem amb l'altra torrada. 
Anar al contingut