Escalivada (Escalivada) - Catalunya

- Programa: Karakia
- Cuina: família Boltó Alario (recepta de la besàvia Crescència), Barcelona
INGREDIENTS
- 2 pebrots
- 2 albergínies
- 3 o 4 tomàquets
- 1 ceba
- vinagre
- sal i oli
PREPARACIÓ
Escaliveu els pebrots, les albergínies i els tomàquets en una planxa, d'aquesta manera la textura de les verdures us quedarà més forta.
Un cop cuites, peleu-les i talleu-les a tires.
Poseu les verdures tallades en una safata de servir.
Talleu la ceba tan fina com pugueu i escampeu-la damunt les verdures escalivades encara calentes. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva, sal i vinagre al vostre gust.
Un cop cuites, peleu-les i talleu-les a tires.
Poseu les verdures tallades en una safata de servir.
Talleu la ceba tan fina com pugueu i escampeu-la damunt les verdures escalivades encara calentes. Amaniu-ho amb un bon raig d'oli d'oliva, sal i vinagre al vostre gust.