Escudella vegana de carbassa i fideus

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 ceba

    1 porro

    2 pastanagues

    1/2 carbassa dolça

    2 patates

    100 g de fideus

    1/2 l de brou vegetal

    Nou moscada

    1 branca de canyella

    Farigola

    Sal i pebre

    Oli d'oliva

     

     

     

PREPARACIÓ

  1. Netegem les verdures i tallem la ceba, les pastanagues i el porro en una juliana ben petita.
  2. Pelem les patates i la carbassa i les tallem a daus.
  3. En una cassola amb oli d'oliva, comencem enrossint la ceba.
  4. Quan agafi color, hi afegim el porro i les pastanagues.
  5. Ho saltem i, a continuació, posem la carbassa i les patates.
  6. Hi afegim el brou vegetal, una branca de canyella, un polsim de nou moscada i la farigola.
  7. Posem la sal i el pebre i ho deixem bullir.
  8. Quan les verdures siguin cuites, retirem la farigola i la canyella.
  9. Hi afegim els fideus i els deixem coure uns quatre minuts.

 

Anar al contingut