Escudella vegana de carbassa i fideus
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 ceba
1 porro
2 pastanagues
1/2 carbassa dolça
2 patates
100 g de fideus
1/2 l de brou vegetal
Nou moscada
1 branca de canyella
Farigola
Sal i pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Netegem les verdures i tallem la ceba, les pastanagues i el porro en una juliana ben petita.
- Pelem les patates i la carbassa i les tallem a daus.
- En una cassola amb oli d'oliva, comencem enrossint la ceba.
- Quan agafi color, hi afegim el porro i les pastanagues.
- Ho saltem i, a continuació, posem la carbassa i les patates.
- Hi afegim el brou vegetal, una branca de canyella, un polsim de nou moscada i la farigola.
- Posem la sal i el pebre i ho deixem bullir.
- Quan les verdures siguin cuites, retirem la farigola i la canyella.
- Hi afegim els fideus i els deixem coure uns quatre minuts.