Escuma de síndria amb gelat de vainilla i fruites exòtiques
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
400 g de síndria
4 fulles de gelatina
2 cullerades de sucre
200 g de Papaia
200 g de Mango
200 g de meló
400 g de gelat de vainilla
PREPARACIÓ
- Triturem la síndria i la colem.
- Escalfem la meitat de la síndria triturada amb el sucre per dissoldre'l.
- Escorrem la gelatina, prèviament remullada, i la dissolem amb la síndria escalfada.
- Fiquem tota la síndria barrejada al sifó i reservem al frigorífic durant quatre hores.
- Pelem i tallem a daus petits el meló, el mango i la papaia.
- En un got posem una base de fruites tallades menudes, una cullerada de gelat de vainilla i acabem amb una ruixada de sifó d'escuma de síndria.