Espaguetis amb cloïsses

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cloïsses són molt riques en ferro i proteïnes de bona qualitat, tenen poc greix i són molt lleugeresAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g espaguetis d'ou 

  • 500 g cloïsses  
  • 15 g mantega 

    2 grans d'all 

  • 1 bitxo  
  • Julivert 
  • Oli OVE 

    Pebre negre 

  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem 2 grans d'all i els tallem a microburnesa. Els afegim a una paella amb un raig d'oli d'oliva i 1 bitxo (sense llavors) i els saltem.  
  2. A la paella hi posem 500 g d'espaguetis d'ou i els enrossim durant 2 minuts. Passat aquest temps, que els haurem anat separant amb una forquilla de fusta, hi afegim 1 litre d'aigua bullint amb una mica de sal. Rectifiquem de sal.
  3. Ho deixem coure 5 minuts i quan en quedin 3 hi afegirem 500 g de cloïsses purgades. 
  4. Piquem fulles de julivert i les hi afegim. 
  5. Agafem 1 cullerada de mantega i la desfem a la paella. Ho movem i lliguem bé. 
  6. Emplatem els espaguetis amb cloïsses i també  hi posarem una mica de pebre per sobre. 
Anar al contingut