Espaguetis amb cloïsses
INGREDIENTS
500 g espaguetis d'ou
- 500 g cloïsses
-
15 g mantega
2 grans d'all
- 1 bitxo
- Julivert
-
Oli OVE
Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Pelem 2 grans d'all i els tallem a microburnesa. Els afegim a una paella amb un raig d'oli d'oliva i 1 bitxo (sense llavors) i els saltem.
- A la paella hi posem 500 g d'espaguetis d'ou i els enrossim durant 2 minuts. Passat aquest temps, que els haurem anat separant amb una forquilla de fusta, hi afegim 1 litre d'aigua bullint amb una mica de sal. Rectifiquem de sal.
- Ho deixem coure 5 minuts i quan en quedin 3 hi afegirem 500 g de cloïsses purgades.
- Piquem fulles de julivert i les hi afegim.
- Agafem 1 cullerada de mantega i la desfem a la paella. Ho movem i lliguem bé.
- Emplatem els espaguetis amb cloïsses i també hi posarem una mica de pebre per sobre.