Espaguetis amb gambes
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Espaguetis de bona qualitat
Tomàquets cirerols
Gambes
All
Julivert
Oli d'oliva
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Posem a bullir la pasta amb sal fins que estigui al dente. El temps varia en funció si ho preparem amb pasta seca o pasta fresca. És important que la pasta sigui de bona qualitat.
- Mentre bull la pasta, confitem els alls laminats en una paella amb oli d'oliva i a mitja cocció hi afegim els tomàquets cirerols.
- Netegem les gambes (poden ser congelades) deixant els caps i les afegim a la paella.
- Salpebrem i deixem coure uns minuts.
- Quan la pasta estigui cuita, aprofitem una miqueta de l'aigua de la cocció per incorporar-la a la paella amb les gambes i els cirerols.
- Retirem la resta de l'aigua i afegim la pasta escorreguda a la paella uns minuts perquè agafi el gust del sofregit.
- Afegim el julivert per sobre i emplatem.