Espaguetis amb gambes

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Espaguetis de bona qualitat

    Tomàquets cirerols

    Gambes

    All

    Julivert

    Oli d'oliva

    Sal

    Pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem a bullir la pasta amb sal fins que estigui al dente. El temps varia en funció si ho preparem amb pasta seca o pasta fresca. És important que la pasta sigui de bona qualitat. 
  2. Mentre bull la pasta, confitem els alls laminats en una paella amb oli d'oliva i a mitja cocció hi afegim els tomàquets cirerols.
  3. Netegem les gambes (poden ser congelades) deixant els caps i les afegim a la paella.
  4. Salpebrem i deixem coure uns minuts.
  5. Quan la pasta estigui cuita, aprofitem una miqueta de l'aigua de la cocció per incorporar-la a la paella amb les gambes i els cirerols. 
  6. Retirem la resta de l'aigua i afegim la pasta escorreguda a la paella uns minuts perquè agafi el gust del sofregit. 
  7. Afegim el julivert per sobre i emplatem. 
Anar al contingut