Espàrrecs blancs al forn
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Els espàrrecs blancs en conserva destaquen pel seu alt contingut en aigua i fibra, són molt lleugers i amb certes propietats diürètiques.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 espàrrecs blancs en conserva
200 ml llet
50 g pernil dolç
25 g midó de blat de moro
Formatge emmental
Pebre vermell fumat dolç
Nou moscada
Farigola fresca
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem fent una salsa tipus beixamel. Escalfem 200 ml de llet i en reservem una mica per dissoldre-hi 25 g de midó de blat de moro.
- Quan la llet està calenta, hi aboquem la dissolució. Ho remenem i quan comença a espessir hi afegim sal, pebre i nou moscada, que ratllem.
- Quan la barreja s'espesseixi, aturem el foc i ho reservem un moment.
- Agafem una safata que pugui anar al forn i posem una mica de la beixamel a la base.
- Per sobre hi distribuïm unes làmines de pernil dolç.
- A continuació hi posem 4 espàrrecs blancs en conserva i una mica de pebre vermell dolç. Tapem els espàrrecs amb la beixamel sobrant.
- Hi ratllem formatge emmental per sobre i ho coem al forn 10 minuts a 200 graus.
- Ho servim a la mateixa safata, decorant-ho amb una mica de farigola fresca i una mica de pebre negre molt.