Espàrrecs blancs al forn

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espàrrecs blancs en conserva destaquen pel seu alt contingut en aigua i fibra, són molt lleugers i amb certes propietats diürètiques.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 espàrrecs blancs en conserva 

    200 ml llet 

    50 g pernil dolç  

    25 g midó de blat de moro 

    Formatge emmental 

    Pebre vermell fumat dolç 

    Nou moscada 

    Farigola fresca 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Comencem fent una salsa tipus beixamel. Escalfem 200 ml de llet i en reservem una mica per dissoldre-hi 25 g de midó de blat de moro. 
  2. Quan la llet està calenta, hi aboquem la dissolució. Ho remenem i quan comença a espessir hi afegim sal, pebre i nou moscada, que ratllem.  
  3. Quan la barreja s'espesseixi, aturem el foc i ho reservem un moment. 
  4. Agafem una safata que pugui anar al forn i posem una mica de la beixamel a la base. 
  5. Per sobre hi distribuïm unes làmines de pernil dolç. 
  6. A continuació hi posem 4 espàrrecs blancs en conserva i una mica de pebre vermell dolç. Tapem els espàrrecs amb la beixamel sobrant. 
  7. Hi ratllem formatge emmental per sobre i ho coem al forn 10 minuts a 200 graus. 
  8. Ho servim a la mateixa safata, decorant-ho amb una mica de farigola fresca i una mica de pebre negre molt. 

 

Anar al contingut