Espinacs a la crema amb ou

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espinacs contenen ferro del tipus "vegetal" que, per aprofitar-lo més bé, cal prendre's un cítric per postres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    100 g d'espinacs baby   

    25 g daus de pernil salat 

    100 ml de nata 

    1 gra d'all 

    1 ou 

    Sal 

    Oli OVE 

    Pebre blanc 

    Pebre vermell dolç fumat  

PREPARACIÓ

  1. Enrossim en una paella uns 25 g de daus de pernil salat amb una mica d'oli.  
  2. També hi afegim un gra d'all pelat i tallat a rodelles. 
  3. Posem en un colador 100 g d'espinacs baby amb una mica de sal i de pebre. Els funyim perquè perdin els suc. 
  4. Un cop funyits, els afegim a la paella fins que perdin l'aigua del tot (1 minut aproximadament). 
  5. Aboquem a la paella 100 ml de nata i la coem fins que s'espesseixi (uns dos minuts). 
  6. Fem espai al mig de la paella i hi afegim un ou. Ho tapem i el deixem coure a foc baix uns tres minuts. 
  7. Emplatem la ració amb una mica de sal i de pebre vermell fumat dolç. 
Anar al contingut