Espinacs a la crema amb ou
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
100 g d'espinacs baby
25 g daus de pernil salat
100 ml de nata
1 gra d'all
1 ou
Sal
Oli OVE
Pebre blanc
Pebre vermell dolç fumat
PREPARACIÓ
- Enrossim en una paella uns 25 g de daus de pernil salat amb una mica d'oli.
- També hi afegim un gra d'all pelat i tallat a rodelles.
- Posem en un colador 100 g d'espinacs baby amb una mica de sal i de pebre. Els funyim perquè perdin els suc.
- Un cop funyits, els afegim a la paella fins que perdin l'aigua del tot (1 minut aproximadament).
- Aboquem a la paella 100 ml de nata i la coem fins que s'espesseixi (uns dos minuts).
- Fem espai al mig de la paella i hi afegim un ou. Ho tapem i el deixem coure a foc baix uns tres minuts.
- Emplatem la ració amb una mica de sal i de pebre vermell fumat dolç.