Espinacs amb cigrons
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Espinacs amb cigrons
- (per a 2 persones)
- 1 manat d'espinacs
- 1 pot de cigrons
- grans d'all
- pebre vermell mòlt dolç
- pebre vermell mòlt picant
- comí
- pa fregit
- 3 tomàquets de fregir
PREPARACIÓ
- Comencem a preparar aquest plat posant els cigrons i els espinacs en remull. Després els colem.
- Posem força oli a la cassola i hi fregim el pa. Un cop estigui daurat, el reservem en un plat amb paper absorbent.
- Mentrestant, esclafem els alls i els fregim a la mateixa cassola. Quan l'all estigui daurat, hi afegim una cullerada de pebre picant i dolç barrejats.
- Ratllem el tomàquet i n'aboquem la polpa a la cassola, just quan el pebre es comenci a fregir.
- Preparem la picada posant el pa dins el morter. Hi afegim el comí. I ho anem treballant. Hi afegim aigua, un all i un polsim de sal. Ho triturem tot amb la mà de morter.
- Afegim els cigrons i els espinacs a la cassola. Després, hi incorporem la picada, i una mica de l'aigua de bullir els espinacs i els cigrons.