Estofat de botifarres i mongetes
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Botifarres (botifarra negra, botifarra d'ou, xoriço... elecció al gust)
Mongetes seques
3 cebes blanques
Herbes fresques (farigola, romaní, llorer...)
Vi negre
Aigua
Sal
Pebre
Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Posem les mongetes en remull un mínim de tres hores. Les hi podem deixar el dia abans.
- Quan comencem a preparar el plat, les bullim a foc molt lent fins que saltin les primeres bombolles.
- En una cassola alta, saltem les botifarres amb foc viu i oli abundant i les reservem.
- En el mateix oli, enrossim la ceba tallada a ploma, vigilant de no estovar-la del tot.
- Aromatitzem la ceba amb herbes fresques i abaixem el foc.
- Incorporem a la cassola una mica d'aigua de coure les mongetes i les mongetes escorregudes.
- Hi afegim les botifarres rostides.
- Hi posem un rajolí de vi negre.
- Salpebrem.
- Ho deixem coure uns quinze minuts.