Estofat de botifarres i mongetes

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Botifarres (botifarra negra, botifarra d'ou, xoriço... elecció al gust)

    Mongetes seques

    3 cebes blanques

    Herbes fresques (farigola, romaní, llorer...)

    Vi negre

    Aigua

    Sal

    Pebre

    Oli d'oliva

PREPARACIÓ

  1. Posem les mongetes en remull un mínim de tres hores. Les hi podem deixar el dia abans.
  2. Quan comencem a preparar el plat, les bullim a foc molt lent fins que saltin les primeres bombolles. 
  3. En una cassola alta, saltem les botifarres amb foc viu i oli abundant i les reservem.
  4. En el mateix oli, enrossim la ceba tallada a ploma, vigilant de no estovar-la del tot.
  5. Aromatitzem la ceba amb herbes fresques i abaixem el foc.
  6. Incorporem a la cassola una mica d'aigua de coure les mongetes i les mongetes escorregudes.
  7. Hi afegim les botifarres rostides.
  8. Hi posem un rajolí de vi negre.
  9. Salpebrem. 
  10. Ho deixem coure uns quinze minuts. 

 

 

Anar al contingut