Estofat de cigrons amb bacallà
INGREDIENTS
500 g cigrons cuits
- 2 grans d'all
- 80 g de xoriço
- 1 ceba de Figueres
- 400 ml brou de bacallà
- 300 g bacallà esqueixat
-
Oli OVE
Sal
- Fonoll fresc
- Pebre
PREPARACIÓ
- Posem una paella a escalfar. Hi tirem un raig d'oli i 80 g de xoriço sense pell.
- Hi posem 2 grans d'alls aixafats.
- Ho deixem suar 1 minut.
- Mentrestant tallem a juliana una ceba de Figueres pelada. La tirem a la paella i deixem que agafi color.
- Ho tapem i ho deixem coure 3 minuts.
- Passat aquest temps, hi tirem 500 g de cigrons cuits i 400 ml de brou de bacallà. Aquest brou també podria ser de pollastre, de vegetals i si no tenim cap brou, aigua.
- Ho deixem coure 5 minuts a foc suau.
- Afegim 300 g de bacallà esqueixat fresc, una mica de pebre i sal, si cal.
- Ho coem 1 minut.
- Acabem el plat amb una mica d'anet fresc.