Estofat de cigrons amb bacallà

Imatge recepta de Estofat de cigrons amb bacallà
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els cigrons són un llegum molt nutritiu, aporten energia, proteïnes vegetals, vitamines, minerals i molta fibra si es mengen amb la pell.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g cigrons cuits 

  • 2 grans d'all 
  • 80 g de xoriço 
  • 1 ceba de Figueres 
  • 400 ml brou de bacallà 
  • 300 g bacallà esqueixat  
  • Oli OVE  

    Sal 

  • Fonoll fresc 
  • Pebre

PREPARACIÓ

  1. Posem una paella a escalfar. Hi tirem un raig d'oli i 80 g de xoriço sense pell. 
  2. Hi posem 2 grans d'alls aixafats. 
  3. Ho deixem suar 1 minut.  
  4. Mentrestant tallem a juliana una ceba de Figueres pelada. La tirem a la paella i deixem que agafi color. 
  5. Ho tapem i ho deixem coure 3 minuts. 
  6. Passat aquest temps, hi tirem 500 g de cigrons cuits i 400 ml de brou de bacallà. Aquest brou també podria ser de pollastre, de vegetals i si no tenim cap brou, aigua. 
  7. Ho deixem coure 5 minuts a foc suau.  
  8. Afegim 300 g de bacallà esqueixat fresc, una mica de pebre i sal, si cal.  
  9. Ho coem 1 minut.
  10. Acabem el plat amb una mica d'anet fresc. 
Anar al contingut