Estofat de llenties vegà

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Teresa Carles
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • PER A LES LLENTIES 

    250 g de llenties pardines
  • 1 ceba
  • 2 alls
  • 1 pastanaga
  • 2 tomàquets
  • 2 albergínies
  • 2 fulles de llorer
  • Sal

  • PER AL IOGURT DE SÈSAM

    125 g de iogurt vegetal
  • 30 g de salsa tahina
  • Suc de llimona
  • Mig gra d'all

PREPARACIÓ

  1. En una cassola preparem un sofregit amb all, ceba o porro, pastanaga, una mica de tomáquet i deixem que faci xup xup.
  2. Quan el sofregit estigui fet, afegim l'aigua i incorporem herbes al gust (llorer, all, api, farigola, coriandre).
  3. Paral·lelament enfornem 15 minuts amb oli, sal i pebre unes albergínies tallades a bocinets.
  4. Quan bull l'aigua de la cassola, afegim les llenties pardines i les deixem bullir 35 minuts.
  5. Preparem la salsa d'acompanyament amb un iogurt, 30 grams de tahina, mitja llimona i mig gra d'all i la passem per tourmix.
  6. Emplatem amb les llenties, les albergínies, i, per sobre, la salsa sèsam i les magranes.
Anar al contingut