Fajita de llagostins
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
8 minitortilles de blat
500 g llagostins
50 g cacauets salats
10 fulles menta fresca
2 llimes
1 iogurt natural grec
5 rodelles de "jalapeño" envinagrat
2 branquetes de coriandre
Mig gra d'all
Un quart de pinya fresca
Coriandre
Pebre negre
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Rentem i pelem 500 g de llagostins. Cap i closques, els congelem per a una altra preparació. Reservem les cues en un tàper, hi afegim una mica d'oli OVE per evitar que s'assequin i les portem a la nevera.
- A un got batedor hi posem un gra d'all sense germinat, 1 iogurt grec, dues branques de coriandre picades, 5 rodelles de "jalapeño" envinagrat, sal i oli OVE. Ho triturem.
- Tallem a macedònia petita un quart de pinya.
- Piquem al morter 50 g de cacauets salats i tallem a xifonada 10 fulles de menta fresca. Ho posem tot en un bol i ho integrem.
- Escalfem una paella i saltem els llagostins, no cal fer-los gaire perquè es poden assecar. Els reservem.
- Escalfem una planxa i quan tingui temperatura escalfem dos tortilles de blat.
- Tallem una mica més de coriandre.
- Tallem una llima a quarts.
- Muntem la fajita amb els llagostins, la barreja de pinya i cacauet, la salsa de iogurt, una mica de suc de llima i el coriandre tallat. I ja ho tenim!!.