Fajita de llagostins

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES 

     

    8 minitortilles de blat  

    500 g llagostins  

    50 g cacauets salats  

    10 fulles menta fresca 

    2 llimes  

    1 iogurt natural grec  

    5 rodelles de "jalapeño" envinagrat 

    2 branquetes de coriandre  

    Mig gra d'all  

    Un quart de pinya fresca  

    Coriandre  

    Pebre negre  

    Oli OVE  

PREPARACIÓ

  1. Rentem i pelem 500 g de llagostins. Cap i closques, els congelem per a una altra preparació. Reservem les cues en un tàper, hi afegim una mica d'oli OVE per evitar que s'assequin  i les portem a la nevera. 
  2. A un got batedor hi posem un gra d'all sense germinat, 1 iogurt grec, dues branques de coriandre picades, 5 rodelles de "jalapeño" envinagrat, sal i oli OVE. Ho triturem. 
  3. Tallem a macedònia petita un quart de pinya. 
  4. Piquem al morter 50 g de cacauets salats i tallem a xifonada 10 fulles de menta fresca. Ho posem tot en un bol i ho integrem. 
  5. Escalfem una paella i saltem els llagostins, no cal fer-los gaire perquè es poden assecar. Els reservem. 
  6. Escalfem una planxa i quan tingui temperatura escalfem dos tortilles de blat. 
  7. Tallem una mica més de coriandre. 
  8. Tallem una llima a quarts. 
  9. Muntem la fajita amb els llagostins, la barreja de pinya i cacauet, la salsa de iogurt, una mica de suc de llima i el coriandre tallat. I ja ho tenim!!. 
Anar al contingut