Fajita de pollastre i iogurt

INGREDIENTS

  • 1 ració

    1 tortilla de blat 

  • 130 g pit de pollastre 
  • 80 g xampinyons 
  • 1 ceba de Figueres 
  • 100 g iogurt grec natural 
  • 1 llimona
  • Mel 
  • Oli OVE
  • Mostassa antiga
  • Gingebre fresc
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Laminem 80 g de xampinyons
  2. Afegim a un bol 1/2 ceba de Figueres neta i tallada a la juliana
  3. Afegim al bol 130 g de pit de pollastre tallat a tires, els xampinyons, 1 cullerada de mel, el suc de 1/2 llimona, una culleradeta de gingebre fresc ratllat, un bon raig d'oli OVE, pebre negre i sal.
  4. Aboquem tot això al recipient de la fregidora d'aire i ho coem 10 minuts a 190º, però al cap de 5' hi farem una remenada perquè es cogui de manera uniforme.
  5. Posem en un bol 100 g de iogurt grec i 20 g de mostassa antiga. Afegim el suc de 1/2 llimona, oli OVE, pebre negre, sal.
  6. Remenem bé fins a tenir una salsa cremosa. 
  7. En una paella escalfem una tortilla de blat.
  8. Un cop escalfada, la preparem per emplatar. Hi posem el farcit de pollastre i una 1 cullerada generosa de salsa de iogurt i mostassa.
  9. Posem la resta de la salsa de iogurt en un bol per si volem sucar.

 

Anar al contingut