Fajita de pollastre i iogurt
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
1 ració
1 tortilla de blat
- 130 g pit de pollastre
- 80 g xampinyons
- 1 ceba de Figueres
- 100 g iogurt grec natural
- 1 llimona
- Mel
- Oli OVE
- Mostassa antiga
- Gingebre fresc
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Laminem 80 g de xampinyons
- Afegim a un bol 1/2 ceba de Figueres neta i tallada a la juliana
- Afegim al bol 130 g de pit de pollastre tallat a tires, els xampinyons, 1 cullerada de mel, el suc de 1/2 llimona, una culleradeta de gingebre fresc ratllat, un bon raig d'oli OVE, pebre negre i sal.
- Aboquem tot això al recipient de la fregidora d'aire i ho coem 10 minuts a 190º, però al cap de 5' hi farem una remenada perquè es cogui de manera uniforme.
- Posem en un bol 100 g de iogurt grec i 20 g de mostassa antiga. Afegim el suc de 1/2 llimona, oli OVE, pebre negre, sal.
- Remenem bé fins a tenir una salsa cremosa.
- En una paella escalfem una tortilla de blat.
- Un cop escalfada, la preparem per emplatar. Hi posem el farcit de pollastre i una 1 cullerada generosa de salsa de iogurt i mostassa.
- Posem la resta de la salsa de iogurt en un bol per si volem sucar.