Fajol guisat amb verdures
- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- 50 g de llenties cuites
- 1 botifarró de ceba
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 400 cl de brou de verdures
- 50 g de fajols
PREPARACIÓ
1. Daureu en una cassola un gra d'all, la ceba, la pastanaga i el carabassó, tallats a la juliana i en aquest ordre.
2. Després enrossiu-hi els fajols, afegiu-hi el brou de verdures i feu-ho bullir uns 20 minuts.
3. Quan siguin ben cuits, afegiu-hi les llenties i el botifarró tallat a rodanxes i poseu-ho tot al plat.
2. Després enrossiu-hi els fajols, afegiu-hi el brou de verdures i feu-ho bullir uns 20 minuts.
3. Quan siguin ben cuits, afegiu-hi les llenties i el botifarró tallat a rodanxes i poseu-ho tot al plat.