Fals cuscús de bròquil amb anguila

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Fran López
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Torreó de l'Indià

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 4 supremes d'anguila
  • 1 coliflor
  • 1/2 llimona
  • 15 g de cibulet
  • 10 g de julivert
  • 10 g d'alfàbrega violeta
  • 4 tomàquets cherry
  • 100 g sofregit de tomàquet reduït
  • 120 g de moniato
  • 60 g mantega
  • 40 g d'oli d'oliva
  • sal
  • pebre

PREPARACIÓ

Per començar, talleu les flors de la coliflor amb un ganivet de punta, coeu-les amb aigua bullint durant 7 minuts i refredeu-les en un bol amb aigua i gel. Seguidament, passeu-les a un altre bol, rectifiqueu-ho de sal i pebre, afegiu-hi el suc de llimona i les herbes aromàtiques (cibulet, julivert i alfàbrega) tallades ben fines i reserveu-ho.

A continuació, peleu i talleu el moniato molt fi, amb mandolina, fregiu-lo en una paella amb oli bullint i reserveu les xips sobre paper absorbent.

Tot seguit, marqueu l'anguila en una paella, amb un raig d'oli ben calent, pel costat de la pell, i deixeu-la molt cruixent. Després, doneu-li la volta, afegiu-hi la mantega i deixeu-la coure uns 3 minuts aproximadament.

Finalment, talleu els cherry en 4 trossos, saleu-los i reserveu-los.

I ja per acabar, emplateu el cuscús de coliflor i poseu-hi a sobre els tomàquets, les xips de moniato, l'anguila i una llàgrima de sofregit de tomàquet.
Anar al contingut