Farcellets de carbassó
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1/2 carbassó
45 g de formatge emmental
30 g d'encenalls de pernil salat
10 g de mantega
10 g de farina
130 de ml brou de verdures
2 ous
Aigua
Julivert fresc
Pebre
Sal
Oli
PREPARACIÓ
- Laminem mig carbassó i posem les làmines en forma de creu sobre el taulell de la cuina.
- En un bol hi posem 45 g de formatge emmental ratllat, 30 g d'encenalls de pernil salat, 2 rovells d'ou, un raig d'aigua, pebre i sal. Ho barregem fins que ens quedi ben integrat.
- Muntem els farcellets posant el farcit al centre de la creu de carbassó i embolicant-los.
- En una paella al foc amb oli marquem els farcellets per la banda del plec. Hi afegim una mica de sal. Després els girem, dos minuts per banda.
- En una paella hi posem 10 g de mantega que fonem i després 10 g de farina. La torrem durant 5 minuts.
- Un cop torrada hi afegim 130 ml de brou vegetal i barregem fins que espesseixi.
- Emplatem els farcellets posant-los la crema beixamel per sobre i una mica de julivert picat.