Farcellets de carbassó

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El carbassó és dels vegetals que ens aporta menys energia. És molt lleuger, ric en aigua i fibra, i aporta una gran quantitat de potassi.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1/2 carbassó 

    45 g de formatge emmental  

    30 g d'encenalls de pernil salat 

    10 g de mantega  

    10 g de farina 

    130 de ml brou de verdures 

    2 ous 

    Aigua 

    Julivert fresc 

    Pebre 

    Sal 

    Oli 

PREPARACIÓ

  1. Laminem mig carbassó i posem les làmines en forma de creu sobre el taulell de la cuina.  
  2. En un bol hi posem 45 g de formatge emmental ratllat, 30 g d'encenalls de pernil salat, 2 rovells d'ou, un raig d'aigua, pebre i sal. Ho barregem fins que ens quedi ben integrat. 
  3. Muntem els farcellets posant el farcit al centre de la creu de carbassó i embolicant-los. 
  4. En una paella al foc amb oli marquem els farcellets per la banda del plec. Hi afegim una mica de sal. Després els girem, dos minuts per banda. 
  5. En una paella hi posem 10 g de mantega que fonem i després 10 g de farina. La torrem durant 5 minuts. 
  6. Un cop torrada hi afegim 130 ml de brou vegetal i barregem fins que espesseixi. 
  7. Emplatem els farcellets posant-los la crema beixamel per sobre i una mica de julivert picat. 
Anar al contingut