Faves a la catalana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Adrián Marín
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Restaurant: Petit Comitè, Barcelona

INGREDIENTS

  • 500 g de faves
  • 40 g de ceba tendra
  • 40 g d'all tendre
  • 80 g de sofregit
  • 3 dl de brou d'aviram
  • 1 dl d'anís sec
  • 6 fulles de menta
  • 200 g de bull de faves
  • 70 g de cansalada
  • 200 g de botifarra
  • 1 dl d'oli d'oliva
  • sal i pebre

PREPARACIÓ

Per començar, en una cassola amb oli sofregiu la cansalada, tallada a daus i salpebrada, la botifarra tallada a rodanxes i la ceba tendra i l'all tendre tallats a trossets.

Quan estigui tot ben dauradet, afegiu-hi l'anís i deixeu-lo reduir.

A continuació, poseu-hi la menta tallada a la juliana, les faves i el sofregit, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure un parell de minuts a foc fort.

Tot seguit, cobriu-ho tot amb el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre, abaixeu el foc i deixeu-ho coure durant 10 minuts amb la cassola tapada.

Finalment, afegiu-hi el bull de faves tallat a rodanxes, deixeu-ho coure un minut més amb la cassola tapada i ja ho podreu emplatar.
Anar al contingut