Fideus a la cassola amb bolets
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Rafuel
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
RECEPTA PER A DUES PERSONES
80g de fideus buits- 200 g de bolets de temporada
- 100 g de xampinyons
- 6 grans d'all
- 2 cullerades grosses de ceba caramel·litzada
- 1/2 litre de caldo de verdures
- Oli OVE
PREPARACIÓ
- Laminem deu xampinyons i els daurem amb sis cabeces d'alls.
- Hi aboquem caldo de verdures i el deixem al foc durant vint minuts. D'aquesta manera, tindrem un caldo ben concentrat i saborós, i haurem multiplicat per deu el gust dels xampinyons, que després impregnarà al caldo.
- Per al sofregit, utilitzem els bolets més durs: ceps, rossinyols (+ temps cocció), trompetes de la mort i rovellons (2mins cocció).
- Una vegada tenim el caldo i els bolets daurats, afegim els fideus, de manera que s'hidratin mentre l'aigua s'evapora. Recordeu: a menys aigua, més sabor.
- Si el volem més caldós, afegim més caldo i deixem evaporar.
Important:
Els fideus han de ser gruixuts, perquè el caldo s'integri a la pasta durant la cocció.