Fideus a la cassola amb pollastre

  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Mitjana
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens donen energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    300 g de fideus gruixuts 

    200 g de cigrons cuits 

    150 g de cansalada amb pebre 

    100 g de ceba rossa 

    1 l de brou de carn 

    8 cuixetes de pollastre 

    2 tomacons 

    Vi ranci 

    Sal 

    Pebre negre 

    Cibulet 

    Llorer 

    Cabeça d'alls 

    Oli d'arbequina 

PREPARACIÓ

  1. Fem un bany de sal a 6 cuixetes de pollastre. Posarem 100 g de sal per litre d'aigua durant 30 minuts. Després les eixuguem bé.  
  2. Les posarem en una paella amb oli arbequina i ho mig tapem. Les rostirem durant 30 minuts i les haurem d'anar girant. 
  3. Quan estiguin rostides, les traiem de la paella i les reservem.  
  4. A la paella hi afegim 150 g de cansalada amb pebre tallada a quadradets i una cabeça d'alls tallada pel mig. Ho rostim. 
  5. Hi afegim un raig de vi ranci i una fulla de llorer. Quan l'alcohol ja s'ha evaporat, hi posem 100 g de ceba rossa i 2 tomacons ratllats. Ho courem 5 minuts a foc baix. 
  6. Afegim a la paella 300 g de fideus gruixuts i els enrossim. 
  7. També hi afegim el pollastre que havíem reservat. 
  8. Aboquem a la paella 200 g de cigró menut cuit i 1 litre de brou de carn que ja teníem calent en una olla. Ho coem a foc baix 10 minuts. 
  9. Emplatem les racions amb sal, pebre i una mica de cibulet per sobre. 
Anar al contingut