Fideus a la cassola amb pollastre
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
300 g de fideus gruixuts
200 g de cigrons cuits
150 g de cansalada amb pebre
100 g de ceba rossa
1 l de brou de carn
8 cuixetes de pollastre
2 tomacons
Vi ranci
Sal
Pebre negre
Cibulet
Llorer
Cabeça d'alls
Oli d'arbequina
PREPARACIÓ
- Fem un bany de sal a 6 cuixetes de pollastre. Posarem 100 g de sal per litre d'aigua durant 30 minuts. Després les eixuguem bé.
- Les posarem en una paella amb oli arbequina i ho mig tapem. Les rostirem durant 30 minuts i les haurem d'anar girant.
- Quan estiguin rostides, les traiem de la paella i les reservem.
- A la paella hi afegim 150 g de cansalada amb pebre tallada a quadradets i una cabeça d'alls tallada pel mig. Ho rostim.
- Hi afegim un raig de vi ranci i una fulla de llorer. Quan l'alcohol ja s'ha evaporat, hi posem 100 g de ceba rossa i 2 tomacons ratllats. Ho courem 5 minuts a foc baix.
- Afegim a la paella 300 g de fideus gruixuts i els enrossim.
- També hi afegim el pollastre que havíem reservat.
- Aboquem a la paella 200 g de cigró menut cuit i 1 litre de brou de carn que ja teníem calent en una olla. Ho coem a foc baix 10 minuts.
- Emplatem les racions amb sal, pebre i una mica de cibulet per sobre.