Fideus a la cassola fet amb bull d'ossets
- Programa: De vacances
- Dificultat: Alta
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Pinyons
- Ametlles
- Avellanes
- 2 tomàquets
- Mitja ceba
- 250 g de fideus
- 300-400 g de bull d'ossets
- Sal (opcional)
PREPARACIÓ
(PLAT PER A DUES PERSONES)
* Poseu-ho tot a la cassola menys el tomàquet.
* Tireu-hi els fideus (250 g del número 6 sense foradar)
* Afegiu-hi bull d'ossets trossejat (300-400 g 1/2 bull).
Remeneu-ho i afegiu-hi aigua. Deixeu-ho coure 20 minuts.
* No hi poseu sal ni pebre. Al final tasteu-ho. Si hi falta sal, afegiu-n'hi, però de pebre mai perquè el bull d'ossets ja en té.
* Poseu-ho tot a la cassola menys el tomàquet.
* Tireu-hi els fideus (250 g del número 6 sense foradar)
* Afegiu-hi bull d'ossets trossejat (300-400 g 1/2 bull).
Remeneu-ho i afegiu-hi aigua. Deixeu-ho coure 20 minuts.
* No hi poseu sal ni pebre. Al final tasteu-ho. Si hi falta sal, afegiu-n'hi, però de pebre mai perquè el bull d'ossets ja en té.