Fideus a la cassola

INGREDIENTS

  • 500 g de fideus gruixuts

    200 g de costella de porc

    200 g de salsitxa prima

    1 pit de pollastre

    3 tomàquets de penjar petits

    2 tomàquets pera

    2 cebes de Figueres

    1 all

    1 pebrot verd italià

    1 copa de vi blanc

    1 copa de vi ranci

    1 fulla de llorer

    1 branca de romaní

    1 branca de farigola

    2 l de brou de pollastre

PREPARACIÓ

1.- Rostim la costella de porc i la salsitxa a foc fort.

2.- Mentrestant, tallem la ceba ben prima i el pebrot per la meitat.

3.- Un cop la carn estigui ben rossa, ho retirem i ho reservem.

3.- Tirem a la paella la ceba, l'all i la meitat del pebrot.

4.- Un cop enrossit, hi tirem el vi, aixequem sucres, és a dir, deixem que s'evapori l'alcohol i abaixem el foc. També hi tirem una copa de vi ranci.

5.- Ratllem el tomàquet de penjar i el colem per separar la polpa de les llavors.   

5.- Afegim el tomàquet pera tallat a quadradets i la polpa, les herbes (llorer, farigola i romaní) i deixem que faci xup-xup fins que canviï de color.

6.- Posem la carn a la paella un altre cop uns 5 minuts aproximadament.

7.- Després, hi tirem els fideus, el pit de pollastre tallat a trossets i el brou de pollastre, i deixem que cogui 8 minuts.

8.- Fem tomàquet "cassé": tallem el tomàquet madur a quadradets i ho barregem amb unes fulles de farigola. Ho amanim amb un bon rajolí d'oli.

9.- Ja ho podem servir.

 

Anar al contingut