Fideus a la cassola
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
250 g de cap de costella
150 g de cansalada
100 g de ceba caramel·litzada
150 g de brou de carn demi-glace
300 g de fideus fins
150 g de nap negre
vi ranci
sal
pebre negre
cibulet
llorer
1 cabeça d'alls
oli OVE
PREPARACIÓ
- Pelem i tallem a la brunesa 150 g de nap negre.
- Rostim en una cassola amb oli OVE 250 g de costella de porc tallada a mida mossegada i 150 g de cansalada ibèrica que tallem a daus. Ho reservem.
- Saltem a la mateixa cassola el nap tallat, una cabeça d'alls tallada pel mig i una fulla de llorer.
- Hi afegim un raig de vi ranci i deixem evaporar l'alcohol.
- Traiem de la nevera un tàper amb ceba caramel·litzada –feta a la recepta de "fons d'armari" i n'afegim 100 g a la cassola. Ho coem tot junt 5 minuts.
- Hi afegim 300 g de fideus prims sense forat i els enrossim amb les carns.
- Traiem de la nevera un tàper de brou demi-glace i n'afegim 150 g a la cassola i l'acabem d'omplir amb aigua mineral. Ho deixem coure a foc lent 7 minuts. Pots veure com s'ha fet el brou a la recepta de "fons d'armari"
- Ho SERVIM en un plat bonic i hi AFEGIM pebre i cibulet per sobre.