Fideus amb bull d'ossos i trompetes de la mort
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carles Boluda
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: El Carril, La Garriga
- Informació nutricional -Obre
Els brous son una manera molt reconfortant de hidratar-se durant l'hivernAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 250 g de fideus perla
- 150 g de trompetes de la mort
- 1/2 bull d'ossos o 300 g de costelló de porc
- 3 salsitxes
- 2 cebes mitjanes
- 2 tomàquets madurs
- 2 alls
- 1 grapadet d'ametlles i avellanes torrades
- 40 g de mongetes del ganxet cuites
- sal
- pebre
- oli d'oliva
- Per a l'oli de julivert:
- 1 c/s d'oli d'oliva verge
- dues branques de julivert
- 1 all
- Per al brou de malalt:
- 2 ossos d'espinada de porc
- 2 carcasses de pollastre
- 1 os de vedella
- 4 l d'aigua
- 1 ceba
- 1 clau
- 1 branqueta d'api
PREPARACIÓ
Per començar, feu el brou de malalt amb els ossos de porc, de vedella, les carcasses de pollastre, l'api, la ceba amb un clau d'olor clavat i l'aigua.
A continuació, en una cassola amb oli fregiu la salsitxa tallada a trossos. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el bull d'ossos tallat a trossos, les trompetes de la mort, prèviament posades en remull i escorregudes, una mica de sal i fregiu-ho tot junt durant uns minuts.
Seguidament, retireu-ho tot i a la mateixa cassola sofregiu el tomàquet i la ceba picada. Quan estiguin ben rossos, torneu-hi a posar la salsitxa, el bull, les trompetes i els fideus i remeneu-ho bé durant un parell de minuts.
Després, cobriu-ho amb el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.
Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles, les avellanes i els grans d'all i tritureu-ho amb el morter.
Tot seguit, afegiu la picada a la cassola, deixeu-ho coure un parell de minuts més, retireu-ho del foc, poseu-hi les mongetes del ganxet triturades i remeneu-ho bé.
Per fer l'oli d'all i julivert, poseu en un bol l'oli, l'all picat i el julivert, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho reposar una estona.
I ja per acabar, emplateu els fideus amb el bull i les trompetes i amaniu-ho amb una mica d'oli d'all i julivert.
A continuació, en una cassola amb oli fregiu la salsitxa tallada a trossos. Quan estigui dauradeta, afegiu-hi el bull d'ossos tallat a trossos, les trompetes de la mort, prèviament posades en remull i escorregudes, una mica de sal i fregiu-ho tot junt durant uns minuts.
Seguidament, retireu-ho tot i a la mateixa cassola sofregiu el tomàquet i la ceba picada. Quan estiguin ben rossos, torneu-hi a posar la salsitxa, el bull, les trompetes i els fideus i remeneu-ho bé durant un parell de minuts.
Després, cobriu-ho amb el brou, rectifiqueu-ho de sal i pebre i deixeu-ho coure durant uns 15 minuts.
Per fer la picada, poseu en un bol les ametlles, les avellanes i els grans d'all i tritureu-ho amb el morter.
Tot seguit, afegiu la picada a la cassola, deixeu-ho coure un parell de minuts més, retireu-ho del foc, poseu-hi les mongetes del ganxet triturades i remeneu-ho bé.
Per fer l'oli d'all i julivert, poseu en un bol l'oli, l'all picat i el julivert, tritureu-ho amb el túrmix i deixeu-ho reposar una estona.
I ja per acabar, emplateu els fideus amb el bull i les trompetes i amaniu-ho amb una mica d'oli d'all i julivert.