Fideus amb sípia
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
250 ml fumet de peix
- 80 g fideus de cabell d'àngel
- 1 llauna de sípia amb tinta
- 2 grans d'all
- 1 cullerada de ceba rossa
- Coriandre en gra
- Oli OVE
- Sal
PREPARACIÓ
1. Escalfem 250 ml de fumet de peix en un pot.
2. Escalfem una cassola i mentre agafa temperatura, pelem i laminem un gra d'all.
3. Afegim a la cassola un raig d'oli OVE, l'all laminat i el fem ballar.
4. A continuació, afegim a la cassola una cullerada de ceba sofregida i la barregem amb l'all.
5. Incorporem a la cassola una llauna de sípia amb tinta i remenem.
6. Aboquem a la cassola 80 g de fideus de cabell d'àngel i els enrossim uns segons. Tot seguit, hi afegim el fumet calent i ho coem 4 minuts.
7. Fem una mena d'allioli negat pelant un gra d'all i aixafant-lo en un morter amb dues llavors de coriandre. Un cop ben picats, hi afegim un raig d'oli OVE i ho barregem bé.
8. Passats els 4 minuts, apaguem el foc dels fideus i els servim acompanyant-los d'allioli negat per sobre.