Fideus amb sípia

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La pasta és un aliment ric en hidrats de carboni de lenta assimilació (que ens dona energia de llarga durada) i baix en greixos, que es pot prendre 2 o 3 dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 ml fumet de peix

  • 80 g fideus de cabell d'àngel
  • 1 llauna de sípia amb tinta
  • 2 grans d'all
  • 1 cullerada de ceba rossa
  • Coriandre en gra
  • Oli OVE
  • Sal

PREPARACIÓ

1. Escalfem 250 ml de fumet de peix en un pot.

2. Escalfem una cassola i mentre agafa temperatura, pelem i laminem un gra d'all.

3. Afegim a la cassola un raig d'oli OVE, l'all laminat i el fem ballar.

4. A continuació, afegim a la cassola una cullerada de ceba sofregida i la barregem amb l'all.

5. Incorporem a la cassola una llauna de sípia amb tinta i remenem.

6. Aboquem a la cassola 80 g de fideus de cabell d'àngel i els enrossim uns segons. Tot seguit, hi afegim el fumet calent i ho coem 4 minuts.

7. Fem una mena d'allioli negat pelant un gra d'all i aixafant-lo en un morter amb dues llavors de coriandre. Un cop ben picats, hi afegim un raig d'oli OVE i ho barregem bé.

8. Passats els 4 minuts, apaguem el foc dels fideus i els servim acompanyant-los d'allioli negat per sobre. 

Anar al contingut