Fideus Chao Mian
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Josep Maria Kao
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Kao Dim Sum
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
La ceba tendra és un aliment de temporada hivernal, de gust suau i de fàcil cocció, és rica en compostos antioxidants i en fibra.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 2 paquets de fideus de blat, arrissats
- 1 pastanaga
- 1 carbassó
- 1 ceba
- 1 ceba tendra
- 20 g de béicon
- 1 c/s d'oli de gira-sol
- 1 c/s vi d'arròs
- 1 c/p salsa de soja
PREPARACIÓ
Per començar, escalfeu aigua en un cassó. Quan arrenqui el bull, aboqueu-hi els fideus, apagueu el foc i deixeu-los hidratar durant 5 minuts. Seguidament, escorreu-los i reserveu-los.
A continuació talleu en juliana la ceba i la pastanaga pelades, el carbassó sense pelar i la part verda de la ceba tendra.
Tot seguit, en un wok, amb una cullerada d'oli de gira-sol, salteu el béicon tallat a tires. Al cap d'un moment afegiu-hi les verdures tallades en juliana, salteu-ho tot junt durant 3 minutets, a foc fort, incorporeu-hi els fideus, remeneu-ho bé, poseu-hi la salsa de soja, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure tot junt durant un minutet. Finalment, afegiu-hi el vi d'arròs, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un minut més.
I ja per acabar, emplateu els fideus en un recipient tipus bol.
A continuació talleu en juliana la ceba i la pastanaga pelades, el carbassó sense pelar i la part verda de la ceba tendra.
Tot seguit, en un wok, amb una cullerada d'oli de gira-sol, salteu el béicon tallat a tires. Al cap d'un moment afegiu-hi les verdures tallades en juliana, salteu-ho tot junt durant 3 minutets, a foc fort, incorporeu-hi els fideus, remeneu-ho bé, poseu-hi la salsa de soja, torneu-ho a remenar i deixeu-ho coure tot junt durant un minutet. Finalment, afegiu-hi el vi d'arròs, remeneu-ho bé i deixeu-ho coure durant un minut més.
I ja per acabar, emplateu els fideus en un recipient tipus bol.