Fideus d'arròs amb gambes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fideus d'arròs son un bon ingredient per fer la dieta més variada, aporten hidrats de carboni complexos que ens donen energia de llarga durada.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 400 g de fideus d'arròs  

    250 g de cues de gamba pelada 

    40 g de cacauets torrats 

    3 cebes tendres 

    1 llima  

    Mel 

    Salsa soja 

    Cibulet  

    Bitxo piri-piri 

PREPARACIÓ

  1. Remullem durant 8 minuts 400 g de fideus en 1 litre d'aigua tèbia.  
  2. Per fer la salsa, posarem en un bol 1 cullerada de mel, 2 cullerades de soja, una mica de bitxo piri-piri i 1 llima que espremem.  Ho integrem. 
  3. Tallem a rodelles la part verda de 3 cebes tendres i les saltem en una paella amb oli durant 2 minuts. 
  4. Afegim a la paella 250 g de gamba pelada i la saltem una mica. Apartem del foc i hi afegim la salsa reservada. Ho integrem. 
  5. Aboquem a la paella els fideus que escorrem amb les pinces i ho saltem fort 3 minuts. 
  6. Emplatem els fideus amb una mica de cibulet i cacauet torrat que tallem amb un ganivet. 
Anar al contingut