Fideus d'arròs amb gambes
INGREDIENTS
400 g de fideus d'arròs
250 g de cues de gamba pelada
40 g de cacauets torrats
3 cebes tendres
1 llima
Mel
Salsa soja
Cibulet
Bitxo piri-piri
PREPARACIÓ
- Remullem durant 8 minuts 400 g de fideus en 1 litre d'aigua tèbia.
- Per fer la salsa, posarem en un bol 1 cullerada de mel, 2 cullerades de soja, una mica de bitxo piri-piri i 1 llima que espremem. Ho integrem.
- Tallem a rodelles la part verda de 3 cebes tendres i les saltem en una paella amb oli durant 2 minuts.
- Afegim a la paella 250 g de gamba pelada i la saltem una mica. Apartem del foc i hi afegim la salsa reservada. Ho integrem.
- Aboquem a la paella els fideus que escorrem amb les pinces i ho saltem fort 3 minuts.
- Emplatem els fideus amb una mica de cibulet i cacauet torrat que tallem amb un ganivet.