Fideus romescats amb peix: ràpid i saborós
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Maria Nicolau
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
Peix escrita o rajada
Fideus perla
Romesco
All
Tomàquet ratllat
Vi ranci
PREPARACIÓ
- Rossegem els fideus en una paella amb una mica d'oli.
- Tallem el peix i el daurem a la mateixa paella. En aquesta recepta hem escollit escrita, que el trobareu a bon preu al mercat i és gelatinós. En podeu fer servir d'altres, com la rajada.
- Si durant la cocció del peix cal més oli, n'afegim i el salpebrem. El peix ens ha de quedar daurat per fora, però cru per dins. L'acabarem de coure amb els fideus.
- Reservem el peix i, a la mateixa cassola, confitem els alls laminats. Una vegada fets, hi afegim tomàquet ratllat per fer el sofregit.
- Tornem a posar els fideus a la cassola i els remenem.
- Afegim una mica de vi ranci i deixem que s'evapori.
- Afegim una cullerada abundant de romesco i tornem a remenar-ho perquè els fideus s'impregnin de la salsa.
- Hi iincorporem el peix, que teníem reservat tallat a daus, i ho cobrim amb aigua o brou de peix.
- Ho deixem coure fins que els fideus estiguin al dente.