Fideus romescats amb peix: ràpid i saborós

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Maria Nicolau
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • Peix escrita o rajada

    Fideus perla

    Romesco

    All

    Tomàquet ratllat

    Vi ranci

     

PREPARACIÓ

  1. Rossegem els fideus en una paella amb una mica d'oli.
  2. Tallem el peix i el daurem a la mateixa paella. En aquesta recepta hem escollit escrita, que el trobareu a bon preu al mercat i és gelatinós. En podeu fer servir d'altres, com la rajada.
  3. Si durant la cocció del peix cal més oli, n'afegim i el salpebrem. El peix ens ha de quedar daurat per fora, però cru per dins. L'acabarem de coure amb els fideus.
  4. Reservem el peix i, a la mateixa cassola, confitem els alls laminats. Una vegada fets, hi afegim tomàquet ratllat per fer el sofregit.
  5. Tornem a posar els fideus a la cassola i els remenem.
  6. Afegim una mica de vi ranci i deixem que s'evapori.
  7. Afegim una cullerada abundant de romesco i tornem a remenar-ho perquè els fideus s'impregnin de la salsa.
  8. Hi iincorporem el peix, que teníem reservat tallat a daus, i ho cobrim amb aigua o brou de peix.
  9. Ho deixem coure fins que els fideus estiguin al dente.

 

Anar al contingut