Figues amb mató
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Les figues tenen una quantitat considerable de fibra i de sucres.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
4 figues
50 g mató de vaca
Mel de bosc
Crema balsàmica de Mòdena Borges
Sal en escates
Fulles farigola
PREPARACIÓ
- Tallem 4 figues per la meitat.
- Els hi posem unes escates de sal per sobre.
- Posem una cullerada de mel de bosc en un bol i un raig de crema balsàmica de Mòdena Borges. Ho barregem amb vareta manual.
- Aixafem amb una forquilla 50 g de mató de vaca.
- Repartim una culleradeta de salseta per sobre de les figues i repartim uns trossets de mató.
- Acabem el plat amb unes fulles de farigola fresca.