Figues amb mató

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les figues tenen una quantitat considerable de fibra i de sucres.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració 

     

    4 figues 

    50 g mató de vaca 

    Mel de bosc 

    Crema balsàmica de Mòdena Borges  

    Sal en escates 

    Fulles farigola 

PREPARACIÓ

  1. Tallem 4 figues per la meitat.  
  2. Els hi posem unes escates de sal per sobre. 
  3. Posem una cullerada de mel de bosc en un bol i un raig de crema balsàmica de Mòdena Borges. Ho barregem amb vareta manual. 
  4. Aixafem amb una forquilla 50 g de mató de vaca. 
  5. Repartim una culleradeta de salseta per sobre de les figues i repartim uns trossets de mató. 
  6. Acabem el plat amb unes fulles de farigola fresca. 
Anar al contingut