Filet macerat amb herbes aromàtiques i salsa tàrtara
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER 4 PERSONES
1 filet de vedella
Herbes aromàtiques (farigola, julivert, romaní)
6 grans d'all
1 llimona
1 ou
1 ceba tendra
1 cullerada sopera de mostassa
4 cogombrets
1 grapat de tàperes
50 g d'herba dels canonges
Oli d'oliva
Sal
Pebre
PREPARACIÓ
- Filetegem l'all pelat i la llimona.
- Salpebrem el filet i el cobrim per ambdues bandes amb oli, l'all, les herbes aromàtiques, i la llimona. L'embolcallem amb un drap i el reservem a la nevera durant quatre dies. Cada dia en canviem el drap.
- Per fer la maionesa batem l'ou amb sal, unes gotes de llimona i oli. Hi afegim mostassa.
- Piquem els cogombrets, la ceba tendra i les tàperes. Ho afegim a la maionesa per fer la salsa tàrtara.
- Retirem la llimona, l'all i les herbes del filet, i el tallem molt prim. Servim el filet amb la tàrtara i herba dels canonges amanida amb oli i sal.