Filet rus amb salsa de mostassa

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de vedella és rica en ferro i en vitamines del grup B, com la B12, nutrients que ajuden a la formació i manteniment dels glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • UNA RACIÓ:

    150 g carn picada

  • 1 ou
  • 1 gra d'all pelat
  • Fulles de julivert
  • Farina
  • Nata 35% MG
  • 1 cullerada mostassa antiga
  • Patates palla
  • Oli OVE
  • Pebre negre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem en un bol 150 g de carn picada.
  2. Piquem un gra d'all pelat a microbrunesa i el posem al bol de la carn.
  3. Piquem unes fulles de julivert. N'afegim una part al bol amb l'all i la carn, i ens en guardem una altra part.
  4. Separem la clara i el rovell d'un ou. Guardem la clara per a una altra recepta i barregem el rovell amb la carn.
  5. Amb una forquilla fem que tot plegat d'integri.
  6. Hi posem una mica de sal i una mica de pebre.
  7. Escalfem una mica d'oli a una paella.
  8. Preparem un plat fons amb farina i fem 6 boletes amb la carn picada.
  9. Posem les boletes al plat de la farina i les enfarinem per tots els costats.
  10. Aixafem una mica les boletes perquè tinguin forma de mini hamburguesa i les posem a la paella amb l'oli.
  11. Retirem els filets russos de la paella i els deixem en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
  12. Si la paella dels filets tingués massa oli, en descartem una mica; si no, hi tirem un raig molt generós de nata i una cullerada grossa de mostassa antiga. Deixem que redueixi.
  13. Rectifiquem de sal i pebre i donem un parell de minuts als filets russos perquè s'amarin de la salsa.
  14. Emplatem amb una mica del julivert que teníem reservat i unes patates palla.
Anar al contingut