Filet rus amb salsa de mostassa
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Sense gluten
- Informació nutricional -Obre
La carn de vedella és rica en ferro i en vitamines del grup B, com la B12, nutrients que ajuden a la formació i manteniment dels glòbuls vermells.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
UNA RACIÓ:
150 g carn picada
- 1 ou
- 1 gra d'all pelat
- Fulles de julivert
- Farina
- Nata 35% MG
- 1 cullerada mostassa antiga
- Patates palla
- Oli OVE
- Pebre negre
- Sal
PREPARACIÓ
- Posem en un bol 150 g de carn picada.
- Piquem un gra d'all pelat a microbrunesa i el posem al bol de la carn.
- Piquem unes fulles de julivert. N'afegim una part al bol amb l'all i la carn, i ens en guardem una altra part.
- Separem la clara i el rovell d'un ou. Guardem la clara per a una altra recepta i barregem el rovell amb la carn.
- Amb una forquilla fem que tot plegat d'integri.
- Hi posem una mica de sal i una mica de pebre.
- Escalfem una mica d'oli a una paella.
- Preparem un plat fons amb farina i fem 6 boletes amb la carn picada.
- Posem les boletes al plat de la farina i les enfarinem per tots els costats.
- Aixafem una mica les boletes perquè tinguin forma de mini hamburguesa i les posem a la paella amb l'oli.
- Retirem els filets russos de la paella i els deixem en un plat amb paper de cuina perquè absorbeixi l'oli.
- Si la paella dels filets tingués massa oli, en descartem una mica; si no, hi tirem un raig molt generós de nata i una cullerada grossa de mostassa antiga. Deixem que redueixi.
- Rectifiquem de sal i pebre i donem un parell de minuts als filets russos perquè s'amarin de la salsa.
- Emplatem amb una mica del julivert que teníem reservat i unes patates palla.