Flam de mandarina

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta elaboració és ideal per a la salut òssia, ja que, pels ingredients que conté, és rica en calci i en vitamina D.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g de llet fresca  

    150 g de crema de formatge  

    70 g de nata 35%

    60 g de sucre

    4 ous  

    8 mandarines  

    un canonet de canyella

    romaní

PREPARACIÓ

  1. Separem els grills i la pell de 8 mandarines. Quan en traiem la pell, hem d'evitar la part blanca de l'interior,  tant com sigui possible.
  2. Fem arrencar el bull a 250 g de llet, 70 g de nata, les pells de les mandarines i un canonet de canyella. N'aturem el foc, ho tapem i ho deixem infusionar durant 10 minuts.
  3. Separem la clara d'un ou i la reservem per a altres preparacions. Posem el rovell en un bol gran.
  4. Hi afegim 3 ous sencers  i 60 g de sucre. Ho blanquegem amb les varetes elèctriques.
  5. Colem la llet infusionada i l'afegim al bol. Ho batem.
  6. Afegim, de mica en mica, al bol 150 g de crema de formatge fresc i ho batem amb les varetes.
  7. Filmem el bol i el deixem a la nevera durant  20 minuts.
  8. Omplim 4 motllos amb el contingut del bol, els posem dins la cassola a sobre d'un drap amb aigua bullint. Ho tapem i ho deixem a foc baix durant 50 minuts. Després, ho deixem refredar.
  9. Ho desemmotllem i hi posem els grills de mandarina per sobre amb una mica de romaní.
Anar al contingut