Flamets amb coco
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
La "llet de coco" és una beguda energètica rica en greixos saturats, que s'obté triturant la polpa tendra del coco barrejada amb aigua.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
7 ous
- 80 g de sucre
- 60 ml de llet condensada
- 60 ml de llet de coco
- 30 g de coco ratllat
- Coco ratllat
- Menta
- Mel
PREPARACIÓ
- Tenim una safata de forn amb un dit d'aigua escalfant-se a 180º.
- Pintem amb una mica de mel els motlles on farem els flams. Les quantitats, les temperatures i els temps, els hem calculat utilitzant uns motlles baixets de 6 cm de diàmetre.
- Separem clares i rovells de set ous. Reservem les clares per a una altra elaboració.
- Afegim al bol dels rovells els ingredients següents: el sucre, el coco ratllat, la llet de coco i la llet condensada. Ho integrem tot bé i omplim els motlles.
- Ho enfornem, al bany maria, 12' a 180º.
- Preparem una safata amb aigua i gel i hi col·loquem els motlles perquè es refredin més de pressa.
- Els desemmotllem amb l'ajuda de la punta d'un ganivet. Els emplatem amb una mica de coco ratllat per damunt, un fil de mel i unes quantes fulles de menta.