Flamets amb coco

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La "llet de coco" és una beguda energètica rica en greixos saturats, que s'obté triturant la polpa tendra del coco barrejada amb aigua.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 7 ous

  • 80 g de sucre
  • 60 ml de llet condensada
  • 60 ml de llet de coco
  • 30 g de coco ratllat
  • Coco ratllat
  • Menta
  • Mel

PREPARACIÓ

  1. Tenim una safata de forn amb un dit d'aigua escalfant-se a 180º.
  2. Pintem amb una mica de mel els motlles on farem els flams. Les quantitats, les temperatures i els temps, els hem calculat utilitzant uns motlles baixets de 6 cm de diàmetre.
  3. Separem clares i rovells de set ous. Reservem les clares per a una altra elaboració.
  4. Afegim al bol dels rovells els ingredients següents: el sucre, el coco ratllat, la llet de coco i la llet condensada. Ho integrem tot bé i omplim els motlles.
  5. Ho enfornem, al bany maria, 12' a 180º.
  6. Preparem una safata amb aigua i gel i hi col·loquem els motlles perquè es refredin més de pressa.
  7. Els desemmotllem amb l'ajuda de la punta d'un ganivet. Els emplatem amb una mica de coco ratllat per damunt, un fil de mel i unes quantes fulles de menta.
Anar al contingut