Fondue catalana

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aquesta elaboració és especialment rica en calci, mineral imprescindible per al bon manteniment dels ossos.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g de formatge Aletjó
  • 150 g de formatge Ermessenda
  • 150 g de formatge Miner
  • 1 botifarra de Sant Llorenç
  • 1 got de ratafia
  • 1 got vi blanc
  • 3 grans d'all
  • pa
  • oli
  • mantega
  • romaní

PREPARACIÓ

1. Tallem els formatges a quadradets petits.



2. Escamparem un all per tota l'olla fent pressió i ràpidament ho posarem a foc mig amb tots els formatges.



3. Quan es comencin a desfer els formatges hi afegirem el vi blanc i quan quedi homogeni li afegirem la ratafia fins que ens quedi tot cremós.



4. Posem en una paella un all, mantega, oli i romaní. Quan estigui calent, fregim les llesques de pa per fer un pa d'all.



5. Posarem la botifarra al forn a 180 graus, 12 min. La tallarem a trossets.



6. Ho servirem posant el pa i la botifarra en bols separats i l'olla de fondue al mig.


 
Anar al contingut