Fondue de Valrhona pur caraïbe
- Programa: De vacances
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- 335 g llet sencera
- 225 g nata 35% MG
- 30 g glucosa
- 30 g sucre invertit
- 635 g cobertura pur caraïbe 66%
- 1 tija de vainilla
PREPARACIÓ
* Bullir la llet, la nata, la glucosa i el sucre invertit. Fer una infusió amb la tija de vainilla. Fondre parcialment la xocolata i abocar progressivament la barreja calenta sobre la xocolata per obtenir un cor elàstic i brillant, que és senyal que l'emulsió ha començat bé.
* Afegim la resta de la barreja conservant la mateixa textura.
* Repartir la fondue en 4 bols (300 g aprox.)
* És pot conservar a la nevera ben tapat i quan es vagi a menjar, llavors l'escalfem al microones a una potència de 450W durant 1h 30 m. Es barreja per homogeneïtzar i es deixa un minut.
* La temperatura per menjar ha de ser de 42ºC a 45ºC.
* Si es vol s'hi poden sucar maduixes, galetes, etc.
UN APUNT PER FER SERVIR LA XOCOLATA COM A COBERTURA:
* Posar al microones el 60% i controlar que queda desfeta a una temperatura de 35ºC (uns 3 minuts).
* Tot seguit ja està a punt per banyar les maduixes.
* Afegim la resta de la barreja conservant la mateixa textura.
* Repartir la fondue en 4 bols (300 g aprox.)
* És pot conservar a la nevera ben tapat i quan es vagi a menjar, llavors l'escalfem al microones a una potència de 450W durant 1h 30 m. Es barreja per homogeneïtzar i es deixa un minut.
* La temperatura per menjar ha de ser de 42ºC a 45ºC.
* Si es vol s'hi poden sucar maduixes, galetes, etc.
UN APUNT PER FER SERVIR LA XOCOLATA COM A COBERTURA:
* Posar al microones el 60% i controlar que queda desfeta a una temperatura de 35ºC (uns 3 minuts).
* Tot seguit ja està a punt per banyar les maduixes.