Formatge cremós amb pesto
INGREDIENTS
Per a 2 persones
1 manat d'alfàbrega
1 grapat de nous
1 grapat de parmesà
1 gra d'all
1 formatge de pasta tova
Sal
Pebre
Oli OVE
1 llima
PREPARACIÓ
- Posem en un got batedor 1 manat d'alfàbrega, 1 grapat de nous, hi ratllem 1 grapat de formatge parmesà, 1 gra d'all petit i un raig generós d'oli OVE.
- Hi afegim un pessic de sal i pebre.
- Ho triturem amb el braç elèctric fins a tenir una salsa de pesto granulada.
- Posem una paella al foc i traiem la pell superior i inferior d'un formatge tipus camembert, d'uns 240 g. Posem una mica de pebre a la pasta del formatge.
- Quan la paella sigui ben calenta, hi afegim el formatge.
- Deixem el formatge uns minuts a la paella perquè es torri i el capgirem.
- Traiem el formatge de la paella i el servim amb unes cullerades de salsa de pesto per sobre. Acabem amb una mica de ratlladura de pell de llima i unes fulles d'alfàbrega fresca.