Formatges per untar

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita seca, com les panses, les orellanes... són aliments interessants ja contenen una gran concentració d'energia, vitamines, minerals i fibra.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:

    600 g formatge crema 

    Llauna de sardinetes en conserva d'oli 

    Julivert 

    Curri 

    Nous gra    

    Orellanes 

    Mel 

    Olives gordal picants 

    Cogombrets agredolços 

    Anet fresc 

PREPARACIÓ

  1. Fem el primer formatge. Colem una llauna de sardines en conserva d'oli. Les posem en un recipient juntament amb 200 g de formatge crema i ho turbinem. Tallem menut julivert i ho integrem amb la barreja. Per últim, ho passarem a un recipient bonic i hi afegim una mica de curri per sobre. 
  2. Per fer el segon untable, necessitem 5 orellanes que tallarem a brunesa. Després tallem 8 nous. Barregem les orellanes i les nous amb 200 g de formatge crema i ho integrem bé. Ho posem en un recipient bonic i hi afegim un raig de mel. 
  3. Per al tercer untable tallem a brunesa 6 olives gordal picants. Tallem 8 cogombrets agredolços. Barregem les olives i els cogombrets amb 200 g de formatge crema i ho integrem. Ho posarem en un recipient bonic. Per últim, hi afegim anet fresc tallat.  
Anar al contingut