Formatges per untar
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES:
600 g formatge crema
Llauna de sardinetes en conserva d'oli
Julivert
Curri
Nous gra
Orellanes
Mel
Olives gordal picants
Cogombrets agredolços
Anet fresc
PREPARACIÓ
- Fem el primer formatge. Colem una llauna de sardines en conserva d'oli. Les posem en un recipient juntament amb 200 g de formatge crema i ho turbinem. Tallem menut julivert i ho integrem amb la barreja. Per últim, ho passarem a un recipient bonic i hi afegim una mica de curri per sobre.
- Per fer el segon untable, necessitem 5 orellanes que tallarem a brunesa. Després tallem 8 nous. Barregem les orellanes i les nous amb 200 g de formatge crema i ho integrem bé. Ho posem en un recipient bonic i hi afegim un raig de mel.
- Per al tercer untable tallem a brunesa 6 olives gordal picants. Tallem 8 cogombrets agredolços. Barregem les olives i els cogombrets amb 200 g de formatge crema i ho integrem. Ho posarem en un recipient bonic. Per últim, hi afegim anet fresc tallat.