Frittata d'espaguetis

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El blat és una font important d'hidrats de carboni.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 250 g espaguetis

    70 g cansalada fumada

    70 g formatge semicurat

    70 ml llet

    3 ous

    1 gra d'all

    Grana padano

    Farigola

    Pebre

    Oli

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Coem la pasta en aigua bullent i un polsim de sal.
  2. Tallem la cansalada fumada i el formatge semicurat a daus.
  3. Batem els ous amb la llet, sal, pebre i farigola. Hi afegim el que hem tallat, així com el formatge grana padano, que haurem ratllat.
  4. Afegim a la nostra barreja els espaguetis, que haurem cuit. Ho barregem bé.
  5. Fem ballar un all en una paella amb una mica d'oli. El traiem i hi aboquem la nostra barreja. Ho coem a foc fort durant un minut. Girem la pasta i la coem a foc mitjà durant 5 minuts.
  6. L'emplatem amb més grana padano, que ratllarem per damunt, i una mica de farigola.
Anar al contingut