Frittata d'espaguetis
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
El blat és una font important d'hidrats de carboni.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
250 g espaguetis
70 g cansalada fumada
70 g formatge semicurat
70 ml llet
3 ous
1 gra d'all
Grana padano
Farigola
Pebre
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Coem la pasta en aigua bullent i un polsim de sal.
- Tallem la cansalada fumada i el formatge semicurat a daus.
- Batem els ous amb la llet, sal, pebre i farigola. Hi afegim el que hem tallat, així com el formatge grana padano, que haurem ratllat.
- Afegim a la nostra barreja els espaguetis, que haurem cuit. Ho barregem bé.
- Fem ballar un all en una paella amb una mica d'oli. El traiem i hi aboquem la nostra barreja. Ho coem a foc fort durant un minut. Girem la pasta i la coem a foc mitjà durant 5 minuts.
- L'emplatem amb més grana padano, que ratllarem per damunt, i una mica de farigola.