Galetes amb te matxa i nabius

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Sense gluten
  • Informació nutricional
    -Obre

    El te matxa es pot considerar un superaliment, ens aporta gran quantitat de vitamines i minerals de funció antioxidant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g de xocolata blanca   

    80 g de farina de civada   

    60 g de farina de cacauet   

    40 g de mantega pomada sense sal   

    45 g de xarop d'atzavara   

    30 g de nabius secs   

    3 g de te matxa   

    1 plàtan madur  

    1 ou  

PREPARACIÓ

  1. Comencem a fer la massa per a les galetes. Posem 80 g de civada mòlta en un bol gros. Hi afegim 60 g de farina de cacauet. Ho barregem.  
  2. Tallem 80 g de plàtan madur.  
  3. Afegim al bol el plàtan tallat i també 40 g de mantega pomada. Ho barregem de nou.  
  4. Batem un ou i també l'afegim al bol. També hi posem 45 g de xarop d'atzavara. Ho pastem tot durant uns 3 minuts.  
  5. Fem porcions de galetes, més o menys uns 30 g cada una. Les aixafem amb el cul d'un got. Les posem totes damunt duna safata amb paper sulfurat. Enfornem 20 minuts a 180 º.  
  6. Preparem la cobertura de la galeta. Posem en un bol al bany maria 200 g de xocolata blanca, que desfem.   
  7. Quan la xocolata és fosa, la traiem del bany maria i hi afegim 3 g de te matxa en pols. Ho barregem bé i reservem.  
  8. Piquem 30 g de nabius secs i reservem.  
  9. Banyem mitja galeta amb la cobertura de xocolata i te matxa fins a la meitat. Ho fem amb totes les galetes.  
  10. Cobrim la part de xocolata de les galetes amb els nabius reservats.  
  11. Les deixem refredar i ja les podem menjar.  
Anar al contingut