Galetes de civada amb xocolata

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La civada és un cereal molt especial ja que conté una gran quantitat de fibra, minerals i greixos saludables.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g de crema de cacauet  

    75 g de farina de civada  

    60 g de sucre panela  

    60 g de flocs de civada  

    20 g de perles de xocolata  

    2 ous  

    Impulsor 

    Canyella en pols 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. En un bol hi posem 150 g de crema de cacauet, 60 g de panela, 1 ou, 1 rovell, sal, 1 culleradeta d'impulsor, 1 culleradeta de canyella en pols i 75 g de farina de civada que tamisem. Ho barregem tot. 
  2. A continuació, hi afegim 20 g de perles de xocolata i 60 g de flocs de civada. Ho integrem. 
  3. Anem fent boletes i les aixafem en forma de galeta. Les anirem posant en una safata amb paper sulfurat.  
  4. Portem la safata al forn a 180º durant 10 minuts. 
Anar al contingut