Galetes de formatge
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els fruits vermells com els gerds, les móres, les groselles i les maduixes són aliments molt rics en vitamina C.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 225 g de mascarpone
- 200 g de nata
- 125 g de formatge fresc per untar
- 30 g de mantega (pomada)
- 2 ous
- 50 g de sucre
- 10 galetes Maria
- 4 "cookies"
- 4 neules grosses
- móres
- gerds
- maduixes
- menta fresca
PREPARACIÓ
1.- Blanquegem els ous amb el sucre fins que pugin de volum.
2.- Ho posem al bany maria uns 3 minuts sense deixar de remenar. Un cop fet, ho reservem perquè es refredi.
3.- Fem farina de galeta Maria amb una mà de morter.
4.- Saltem amb una mica de mantega els fruits vermells perquè deixin anar el suc i fem una espècie de coulis.
5.- Amb unes baretes elèctriques, barregem el mascarpone, la nata, la crema de formatge, la mantega i la farina de les 10 galetes Maria fins que ens quedi ben homogeni.
6.- Ho incorporem als ous blanquejats i continuem batent. Ho col·loquem en una mànega pastissera i ho deixem refredar a la nevera.
7.- Utilitzem la "cookie "com a base, hi afegim la crema i per sobre hi posem les móres, els gerds, les maduixes i menta fresca tallada.
8.- Finalment, hi espolsarem una mica de la farina de les galetes Maria que ens hem reservat.
9.- Podem fer un segon emplatat amb les neules grosses. Agafem la neula grossa i la farcim de la crema de formatge i hi col·loquem la fruita per sobre.
10.- També es pot servir fent una llepada de la crema de formatge en un plat i, per sobre, s'hi posen els fruits vermells saltats amb mantega, menta fresca i galeta esmicolada.
2.- Ho posem al bany maria uns 3 minuts sense deixar de remenar. Un cop fet, ho reservem perquè es refredi.
3.- Fem farina de galeta Maria amb una mà de morter.
4.- Saltem amb una mica de mantega els fruits vermells perquè deixin anar el suc i fem una espècie de coulis.
5.- Amb unes baretes elèctriques, barregem el mascarpone, la nata, la crema de formatge, la mantega i la farina de les 10 galetes Maria fins que ens quedi ben homogeni.
6.- Ho incorporem als ous blanquejats i continuem batent. Ho col·loquem en una mànega pastissera i ho deixem refredar a la nevera.
7.- Utilitzem la "cookie "com a base, hi afegim la crema i per sobre hi posem les móres, els gerds, les maduixes i menta fresca tallada.
8.- Finalment, hi espolsarem una mica de la farina de les galetes Maria que ens hem reservat.
9.- Podem fer un segon emplatat amb les neules grosses. Agafem la neula grossa i la farcim de la crema de formatge i hi col·loquem la fruita per sobre.
10.- També es pot servir fent una llepada de la crema de formatge en un plat i, per sobre, s'hi posen els fruits vermells saltats amb mantega, menta fresca i galeta esmicolada.