Galetes de formatge

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els fruits vermells com els gerds, les móres, les groselles i les maduixes són aliments molt rics en vitamina C.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 225 g de mascarpone
  • 200 g de nata
  • 125 g de formatge fresc per untar
  • 30 g de mantega (pomada)
  • 2 ous
  • 50 g de sucre
  • 10 galetes Maria
  • 4 "cookies"
  • 4 neules grosses
  • móres
  • gerds
  • maduixes
  • menta fresca

PREPARACIÓ

1.- Blanquegem els ous amb el sucre fins que pugin de volum.
2.- Ho posem al bany maria uns 3 minuts sense deixar de remenar. Un cop fet, ho reservem perquè es refredi.
3.- Fem farina de galeta Maria amb una mà de morter.
4.- Saltem amb una mica de mantega els fruits vermells perquè deixin anar el suc i fem una espècie de coulis.
5.- Amb unes baretes elèctriques, barregem el mascarpone, la nata, la crema de formatge, la mantega i la farina de les 10 galetes Maria fins que ens quedi ben homogeni.
6.- Ho incorporem als ous blanquejats i continuem batent. Ho col·loquem en una mànega pastissera i ho deixem refredar a la nevera.
7.- Utilitzem la "cookie "com a base, hi afegim la crema i per sobre hi posem les móres, els gerds, les maduixes i menta fresca tallada.
8.- Finalment, hi espolsarem una mica de la farina de les galetes Maria que ens hem reservat.
9.- Podem fer un segon emplatat amb les neules grosses. Agafem la neula grossa i la farcim de la crema de formatge i hi col·loquem la fruita per sobre.
10.- També es pot servir fent una llepada de la crema de formatge en un plat i, per sobre, s'hi posen els fruits vermells saltats amb mantega, menta fresca i galeta esmicolada.
 
Anar al contingut