Galetes de parmesà
- Programa: La selva
- Cuina: Mireia Carbó
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
100 g de formatge parmesà ratllat
100 g de farina
100 g de mantega
40 g de dàtils o panses
40 g de nous
PREPARACIÓ
- Piquem els dàtils i les nous a trossets menuts.
- En un bol, barregem la mantega estovada amb el formatge fins que aconseguim una barreja homogènia.
- Hi afegim i la farina i treballem la pasta una mica més amb les mans.
- Afegim els dàtils i les nous a la massa.
- Formem un botifarró amb la pasta i l'emboliquem amb paper film.
- El deixem refredar a la nevera uns deu minuts fins que agafi consistència.
- El tallem en rodanxes iguals i les posem en una safata de forn coberta amb paper.
- Coem les galetes al forn a 180 ºC amb l'escalfor de dalt i baix fins que quedin cuites, uns 8-10 minuts, tot i que el temps variarà segons la mida i el forn.