Galetes de parmesà

  • Programa: La selva
  • Cuina: Mireia Carbó
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 100 g de formatge parmesà ratllat

    100 g de farina

    100 g de mantega

    40 g de dàtils o  panses

    40 g de nous

PREPARACIÓ

  1. Piquem els dàtils i les nous a trossets menuts.
  2. En un bol, barregem la mantega estovada amb el formatge fins que aconseguim una barreja homogènia.
  3. Hi afegim i la farina i treballem la pasta una mica més amb les mans.
  4. Afegim els dàtils i les nous a la massa.
  5. Formem un botifarró amb la pasta i l'emboliquem amb paper film.
  6. El deixem refredar a la nevera uns deu minuts fins que agafi consistència.
  7. El tallem en rodanxes iguals i les posem en una safata de forn coberta amb paper.
  8. Coem les galetes al forn a 180 ºC amb l'escalfor de dalt i baix fins que quedin cuites, uns 8-10 minuts, tot i que el temps variarà segons la mida i el forn.
Anar al contingut