Galetes de xocolata

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La xocolata és rica en potassi, mineral que participa en la correcta funció muscular i neurològica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 50 g mantega amb sal

    50 g sucre morè

    1 ou

    100 g farina

    1 taronja

    20 g xocolata blanca

    20 g xocolata negra

    Sucre avainillat

    Impulsor

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Comencem barrejant mantega i sucres. Posem en un bol 50 g de mantega amb sal pomada, 50 g de sucre morè i 1 cullerada de sucre avainillat i ho integrem bé.
  2. Afegim una culleradeta d'impulsor, 1 ou i un pessic de sal i ho integrem.
  3. Ratllem una taronja amb un ratllador i ho integrem.
  4. Afegim 100 g farina i ho integrem.
  5. Separem la massa en dos i en una hi afegim en una part de 20 g xocolata negra i a l'altra 20 g de xocolata blanca i ho integrem.
  6.  Ens untem les mans amb oli i anem fent boles de la barreja i les aixafem.
  7. Fem servir la fregidora d'aire i hi posem una primera tanda i ho coem 12 minuts durant 180 °C.
  8. Un cop surtin les dues tandes ho podem emplatar i tastar.
Anar al contingut