Galetes de xocolata
INGREDIENTS
50 g mantega amb sal
50 g sucre morè
1 ou
100 g farina
1 taronja
20 g xocolata blanca
20 g xocolata negra
Sucre avainillat
Impulsor
Oli
PREPARACIÓ
- Comencem barrejant mantega i sucres. Posem en un bol 50 g de mantega amb sal pomada, 50 g de sucre morè i 1 cullerada de sucre avainillat i ho integrem bé.
- Afegim una culleradeta d'impulsor, 1 ou i un pessic de sal i ho integrem.
- Ratllem una taronja amb un ratllador i ho integrem.
- Afegim 100 g farina i ho integrem.
- Separem la massa en dos i en una hi afegim en una part de 20 g xocolata negra i a l'altra 20 g de xocolata blanca i ho integrem.
- Ens untem les mans amb oli i anem fent boles de la barreja i les aixafem.
- Fem servir la fregidora d'aire i hi posem una primera tanda i ho coem 12 minuts durant 180 °C.
- Un cop surtin les dues tandes ho podem emplatar i tastar.