Gaspatxo amb olivada

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El gaspatxo, en totes les seves versions, és una preparació estiuenca molt rica en vitamines i minerals antioxidants, molt lleugera i refrescant.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g de tomàquet madur 

  • 80 g de pebrot vermell 
  • 80 g de molla de pa de pagès  
  • 50 g de formatge crema  
  • 50 g de cogombre    
  • 10 g d'olivada 
  • 60 ml d'oli OVE 
  • 60 ml d'aigua  
  • 40 ml de vinagre de vi blanc  
  • 1 gra d'all 
  • Pebre 
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Traiem la crosta a 1 llesca de pa de pàges (80 g) i el tallem a trossos grossos. La posem a dins d'un got ample per triturar amb 60 ml d'aigua i 40 ml de vinagre de vi blanc.   
  2. Traiem el peduncle i tallem a trossos grossos 600 g de tomàquets madurs. També els posem al got. 
  3. Traiem llavors i tallem a trossos grossos 80 g de pebrot vermell que també posem al got. Traiem el cor d'un all i també l'hi posem. 
  4. Pelem i tallem 50 g de cogombre i també el posem. 
  5. Hi afegim sal i pebre negre i ho triturem. Anirem emulsionant amb 60 ml d'oli OVE. 
  6. Agafem 50 g de formatge crema i hi barregem en un bol 10 g d'olivada. Ho barregem amb una vareta. 
  7. Emplatem el gaspatxo en un bol, amb una culleradeta de la barreja de formatge i oliva i per últim un raig d'oli d'oliva. 
Anar al contingut