Gaspatxo de síndria i poma àcida
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- 200 gr. de síndria neta a trossos grossos
- 100 gr. de tomàquet vermell
- 1 poma àcida
- 2 llesques de pa sec (només la molla)
- crostonets de pa per guarnir
- oli
- vinagre
- sal
- vinagre de Mòdena
- aigua
- glaçons
PREPARACIÓ
1. Posem en un got els trossos de síndria, de poma àcida i els tomàquets escaldats i pelats.
2. Remullem la molla de pa en aigua i vinagre. L'escorrem i guardem el líquid que en surti.
3. Afegim la molla al got amb una mica de viangre, oli, sal i glaçons. Ho triturem.
4. Hi afegim l'aigua i el vinagre de remullar la molla de pa i ho triturem de nou.
5. Rectificar de sal, oli i vinagre al gust
6. Agafem uns trossos de síndria que haurem reservat i els saltegem amb vinagre de Mòdena fins que quedin caramelitzats.
7. Servim el gaspatxo amb la guarnició dels trossos de síndria caramelitzats i els crostonets de pa.
2. Remullem la molla de pa en aigua i vinagre. L'escorrem i guardem el líquid que en surti.
3. Afegim la molla al got amb una mica de viangre, oli, sal i glaçons. Ho triturem.
4. Hi afegim l'aigua i el vinagre de remullar la molla de pa i ho triturem de nou.
5. Rectificar de sal, oli i vinagre al gust
6. Agafem uns trossos de síndria que haurem reservat i els saltegem amb vinagre de Mòdena fins que quedin caramelitzats.
7. Servim el gaspatxo amb la guarnició dels trossos de síndria caramelitzats i els crostonets de pa.