Gaspatxo de síndria

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Marc Ribas
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Més d'una hora
  • Dieta: Vegana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El gaspatxo, pel seu contingut de vegetals i fruites en cru, és una font de vitamines i minerals antioxidants molt bona. És lleuger i pobre en greix.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 500 g de síndria

    100 g de pinyons

    10 maduixots

    10 fulles de menta

    3 tomàquets cor de bou

    2 tomàquets raf

    1 cogombre petit d'uns 100 g

    1 gra d'all

    1 ceba tendra

    1/2 pebrot verd italià

    sal

    vinagre 

    gingebre

    oli OVE

PREPARACIÓ

  1. Pelem i netegem la síndria. Fem el mateix amb els tomàquets i en reservem els interiors (la part llefiscosa)
  2. Pelem la ceba tendra, la netegem i en reservem les cues. Remullem la ceba tallada amb aigua mineral.
  3. Ratllem el gingebre congelat dins el got de la batedora.
  4. Hi afegim menta.
  5. Hi afegim vinagre.
  6. Torrem els pinyons una mica en una paella sense oli.
  7. Afegim la síndria i els maduixots al got de la batedora.
  8. Hi afegim un gra d'all.
  9. Hi afegim la ceba tallada.
  10. Hi afegim el mig pebrot verd.
  11. Hi afegim el tomàquet tallat.
  12. Hi posem una mica d'oli OVE.
  13. Hi afegim els pinyons i en reservem uns quants.
  14. Hi posem el cogombre pelat i tallat, ho salem i ho triturem tot.
  15. Colem tota la barreja triturada per retirar-ne la fibra i ho deixem refredar a la nevera 1 hora.
  16. Servim el gaspatxo en un bol amb una mica de menta, oli OVE, els pinyons que hem reservat i els grills de tomàquet
Anar al contingut