Gazpachuelo d'escopinyes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les escopinyes són riques en ferro i proteïnes de bona assimilació i tenen poc greix i una baixa aportació calòrica.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 llauna d'escopinyes 

    100 ml fumet blanc 

    1/2 ceba tendra  

    2 ous 

    1 gra d'all  

    2 grans de raïm 

    Julivert 

    Oli OVE 

    Pebre blanc 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Obrim una llauna d'escopinyes. Reservem 5 escopinyes en un platet. 
  2. Tirem la resta de les escopinyes i el suc que les acompanya al got batedor.  
  3. Tallem a juliana 1/2 ceba tendra petita.  
  4. Reservem una mica de ceba per a l'emplatat. La resta la posem al batedor.  
  5. Tallem per la meitat un gra d'all pelat. Una meitat la posarem al batedor i l'altra la reservarem.  
  6. Afegim 100 ml de fumet blanc al batedor i un raig d'oli OVE. 
  7. Ho passem pel batedor fins a tenir una textura de crema. 
  8. Colem la crema amb un colador de malla fina. 
  9. En un altre got batedor prepararem una maionesa.  
  10. Trenquem 2 ous al batedor, hi afegim el 1/2 gra d'all reservat, una mica de sal, una mica de pebre blanc i un raig molt generós d'oli. 
  11. Ho batem amb el batedor fins a tenir textura de maionesa.  
  12. Afegim la maionesa al bol de la crema colada i ho barregem amb cullera sense que es perdi la consistència aèria. 
  13. Tallem a quarts 2 grans de raïm i els afegim a la crema 
  14. Ho emplatem amb unes fulles de julivert. 
  15. Afegim les 5 escopinyes reservades i la ceba tallada a juliana. 
Anar al contingut