Gelat de fruites
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Els gerds aporten una quantitat considerable de vitamina C, flavonoides i folats, tots amb un gran poder antioxidant.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
22 gerds (ja congelats)
10 maduixes (ja congelades)
2 plàtans molt madurs mig negres (ja pelat, tallat i congelat)
1 cullerada mascarpone
Ametlla torrada sense pell
Romaní
PREPARACIÓ
- Haurem hagut de tallar i congelar 2 plàtans madurs, 10 cireres sense pinyol i 20 gerds.
- Posem totes les fruites i les piquem a la picadora junt amb 2 cullerades de mascarpone. Hem d'obtenir la textura de gelat.
- Mullem dues culleres amb aigua tèbia i fem quenelles agafant el gelat del bol i posant-lo a un plat.
- Posem a sobre d'un paper sulfurat 2 gerds congelats. Els emboliquem i els aixafem. Obrim i posem a sobre del gelat els trossets de gerds que hem picat.
- En un morter piquem ametlla torrada i també la posem per sobre les quenelles.