Gírgoles amb carbonara d'avellanes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gírgoles, com la majoria dels bolets, contenen molta aigua i molt poques calories A més, aporten fibra, vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    2 gírgoles de castanyer

    3 rovells d'ou

    Avellanes

    Mantega

    Parmesà ratllat

    Pebre negre

    Sal

PREPARACIÓ

1. Posem el forn a escalfar a 200 °C 

2. Escalfem una paella ampla i hi desfem 2 cullerades de mantega. 

3. Afegim un grapat d'avellanes crues a la paella amb mantega. 

3. Torrem les avellanes. Un cop torrades, les reservem en un bol. 

4. Salpebrem 2 gírgoles grosses i les posem a la mateixa paella. 

5. Les saltem. 

6. Un cop torrades, passem les gírgoles a una safata de forn amb el suc de cocció i les enfornem 10 minuts a 200 °C.  

7. Afegim una mica de mantega a la safata.  

8. Separem les clares i els rovells de 3 ous. Reservem les clares. Posem els rovells al bol de les avellanes. 

9. Afegim al bol un grapat de parmesà ratllat, una mica de pebre negre i sal. Afegim al bol el greix de la cocció dels bolets. Remenem amb energia fins a tenir la salsa feta. 

10. Acabem el plat amb les gírgoles cuites, la carbonara d'avellanes i unes avellanes crues que ratllem.

Anar al contingut