Granissat de cafè amb fons de prunes
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- - 250 grams cafè
- - 250 grams cafè soluble
- - 250 grams gel
- - 50 grams crema de llet
- - 1 kilo prunes
- - 150 grams sucre
PREPARACIÓ
Per fer aquest plat, primer hem de preparar una melmelada de prunes. Per fer-la, hem de pelar i trossejar 1 quilo de prunes i posar-les al foc amb 150 grams de sucre i el suc d'una llimona.
S'ha de deixar coure durant 30/40 minuts, sense deixar de remenar perquè no s'enganxi.
Per fer el granissat, posem el cafè en gra, el soluble, el gel i la crema de llet a una batedora.
A l'hora de servir, s'ha de posar la melmelada de prunes a una copa i, a sobre i sense remenar, el granissat de cafè.
S'ha de deixar coure durant 30/40 minuts, sense deixar de remenar perquè no s'enganxi.
Per fer el granissat, posem el cafè en gra, el soluble, el gel i la crema de llet a una batedora.
A l'hora de servir, s'ha de posar la melmelada de prunes a una copa i, a sobre i sense remenar, el granissat de cafè.